bg | en
УСЛУГИ
 
ГАРАНЦИОННО И ИЗВЪНГАРАНЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ
При нас ще намерите пълно гаранционно обслужване в съответствие с гаранционните условия на фирмата производител, както и възможност на разширено гаранционно обслужване с допълнително договорени условия за обслужване (избрани от Вас време за реакция, време зе ремонт, място за сервизиране, предоставяне на оборотно оборудване и други).
Предлагаме още следгаранционна поддръжка на компютърно и офис оборудване с предварително договорени условия, както и възможност за удължаване на гаранционния срок за период, който Вие желаете. Удължената гаранция се заплаща допълнително, след предварително изпращане на оферта и одобрението й от страна на клиента.
 
ТЕХНИЧЕСКА ПОДДРЪЖКА
Извършваме техническа поддръжка на пълната гама компютърна и периферна техника и софтуер. На клиентите ни предоставяме възможност за избор между различни параметрите по поддръжката, които се описват подробно в т.нар.„Споразумение за ниво на обслужване“ - (SLA). По този начин гарантираме за постоянен контрол и мониторинг за следене стриктното изпълнение на поетите ангажименти.
Опция е възможността за закупуване на допълнителна гаранция и включване към техническа поддръжка на продукти, който НЕ СА ДОСТАВЕНИ от Джей Би Електроникс ЕООД.
 
АУТСОРСИНГ НА ИТ ДЕЙНОСТИ
Предоставяме услуги, които дават възможност на дадена огранизация да изнесе процесите по управление и поддръжка на ИТ инфраструктура и оборудване. Условията на услугите (аутсорсинг) се договарят индивидуално с всеки клиент според съответните нужди и се отразяват в „Споразумение за ниво на обслужване“ - (SLA). Клиентът има възможност да упражнява постоянен контрол върху извършваните дейности.
Аутсорсингът води както до намаляване на оперативните разходи за дадена компания чрез премахване на необходимостта от поддържане на собствен ИТ екип, така и освобождава ресурси за основните бизнес процеси.
 
УЕБ ДИЗАЙН И ОПТИМИЗАЦИЯ
Предлагаме професионални услуги, свързани с уеб дизайн съгласно всички водещи стандарти и изисквания за успешен и работещ уеб сайт. В зависимост от изискванията на клиента, нашият екип ще предложи различни варианти от готова система за управление на съдържанието до разработване на индивидуално решение. Тъй като всеки бизнес е уникален, ние обръщаме специално внимание на всеки един проект и разработваме стратегия, която да отговаря на потребностите му.
При нас ще откриете и услуги, свързани със SEO оптимизация и популяризирането на сайтовете в интернет мрежата. Благодарение на най-добрите практики и технологии, които използваме, гарантираме, че даден сайт ще бъде възможно най-добре оптимизиран и достъпен за търсачките.
 
РАЗРАБОТКА И ВНЕДРЯВАНЕ НА ИТ ПРОЕКТИ
Предоставяме професионална помощ при разработка и/или внедряване на проекти и високотехнологични услуги в сферата на информационните технологии.
Джей Би Електроникс предлага решения с широк диапазон - инфраструктурни решения; комуникационни и мрежови решения; мултимедийни решения; софтуерни решения; включително и решения за печат, които дават възможност на организациите да повишат надеждността и сигурността на системите си с цел по-ефективно използване на своите ИТ ресурси.
 
КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ
Ние ще Ви консултираме относно всичко, свързано с изграждане на системни и приложни архитектури. Правим консултации при разработка на системни решения, доставка и внедравяне на хардуерни и софтуерни компоненти, системна интеграция, обучение на персонала за работата със системите. Предоставяме помощ при въвеждане на нови продукти и услуги в ИТ инфраструктурата на клиента.
© Джей Би Електроникс 2015. Всички права запазени!